Velg ditt språk:
 
 

Webdesign

IøProfesjonell webdesign fra et team av utviklere og grafiske designere.
FÄ et pristilbud nÄ..
 

Webutvikling

Webdesignart er en totalleverandĂžr innen utvikling av weblĂžsninger og webapplikasjoner.

Nettbutikk

FĂ„ en moderne nettbutikk med CMS lĂžsning.

SEO (Søkemotoroptimalisering)

La vÄre eksperter pÄ sÞkemotoroptimalisering gjÞre deg synlig pÄ internett...

Web Applications

Skreddersydde webapplikasjoner til internett og mobiler...
 

SEO (SĂžkemotoroptimalisering)

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en prosess for å oppnå høyest synlighet på nett og rangering i søkemotorene. Vi har spesialisert oss med arbeid på nettsider (on-site SEO) og utenfor nettsider (off-site SEO) for å forbedre og opprettholde høy rangering på internett. Vårt mål er å gjør deg synlig på nett og levere resultater vedvarer over tid - med høy avkastning på din investering. 

Søkemotorer bruker matematiske formler og automatiserte prosesser for å analysere og rangere nettsider. Disse såkalte ”crawlers” lager en indeks basert på nøkkelord og innhold. Viktige nøkkelord må være inkludert i tekst og tittel på din webside. 

Våre eksperter på søkemotoroptimalisering vil gå igjennom alle sidene på din nettside, og jobbe med og plasser unike og relevante nøkkelord for din virksomhet. Alle individuelle sider bør ha unike nøkkelord, beskrivelse og tekst. La oss presenterer nettsiden din på best mulig måte til søkeordene med relevante nøkkelord og "heading tags". 

Etter ferdigstillelse av on-site optimalisering jobber vi daglig med manuell registrering i kataloger, sosiale medier, forumer og blogger. Vi bruker mye tid på å bygge relevante linker fra høyt rangerte og relevante nettsider. Vårt engasjerte team jobber daglig for å forbedre din rangering og synlighet på nett. 

Søkemotoroptimalisering i sosiale medier
Viktigheten av søkemotoroptimalisering og markedsføring i sosiale medier har eksplodert senere år. Synlighet og nøkkelordbygging i sosiale medier er viktig for alle firma og organisasjoner som ønsker høy rangering på internett. 

Søkemotoroptimalisering i sosiale medier er en av de mest effektive metoder for å øke din synlighet på nett eksponentielt. Vi bistår i å bygge opp din profil og hjelper å deg å komme i kontakt med potensielle kunder og forretningspartnere. Webdesignart bygger en dynamisk profesjonell profil rundt din bedrift, og bruker sosiale medier for å bygge dine nøkkelord. 

Webdesignart bruker utelukkende etiske metoder (White hat) strategier for å optimalisere nettsider. Vi vektlegger særlig manuell optimalisering, og bruker ingen automatiserte teknikker som kan være skadelige. ”White Hat” optimalisering bruker strategier og teknikker som ikke setter din nettside i fare for å bli oppfattet som Spam. 

Som del av tjenesten gir deg en månedlig SEO rapport. Da søkemotoroptimalisering er en stegvis prosess vil vi opplyse om forventet tid for å oppnå ønskede resultater. Vanlig tid for optimalisering av en nettside er 3-12 måneder. 

Trenger du søkemotoroptimalisering av din nettside? 

Ta kontakt per e-post eller chat med vår prosjektansvarlig for et pristilbud

SEO (SĂžkemotoroptimalisering)

SEO Pakker
Lenkebygging pakker

VĂ„re Testimonial

Legg igjen en melding

Ta kontakt

Navn :*
E-post :*
Melding :*
 
Live Chat