Velg ditt språk:
 
 

Webdesign

IøProfesjonell webdesign fra et team av utviklere og grafiske designere.
FÄ et pristilbud nÄ..
 

Webutvikling

Webdesignart er en totalleverandĂžr innen utvikling av weblĂžsninger og webapplikasjoner.

Nettbutikk

FĂ„ en moderne nettbutikk med CMS lĂžsning.

SEO (Søkemotoroptimalisering)

La vÄre eksperter pÄ sÞkemotoroptimalisering gjÞre deg synlig pÄ internett...

Web Applications

Skreddersydde webapplikasjoner til internett og mobiler...
 

Webdesign

Webdesignart er en totalleverandør innen webdesign og webutvikling. Vår fremgangsmåte ved utvikling av nye nettsider sikrer kunden et optimalt sluttprodukt.Vi innhenter først en komplett beskrivelse fra våre kunder tilknyttet websiden. Våre designere lager deretter 3 alternative skisser av nettsiden. 

Alle virksomheter har unike behov og krav til en ny nettside. En websiden må væreestetisk vakkert utformet, funksjonell og skiller seg fra konkurrerende firma. Webdesignart foretar alltid en analyse av konkurrerende og relaterte nettsider nasjonalt og internasjonalt før vi starter nye prosjekt. Vi lager skreddersydde løsninger basert på tilsendte spesifikasjoner, analyse konkurrerende sider og med siste teknologi. Uansett om du har et lite eller stort nettprosjekt vil vi gjøre vårt ytterste for å bistå deg. 

Webdesignart utvikler nye nettsider, redesigner eksisterende websider og tilbyr vedlikehold av eksisterende websider til konkurransedyktige priser. Vårt mål er å lage profesjonelle og estetisk vakre løsninger med et team av kreative utviklere. 

Netbutikk og E-handel
Webdesignart utvikler effektive E-handel og nettbutikkløsninger. Hvis du trenger en nettbutikk eller E-handel løsning vil vårt team bistå deg med et skreddersydd produkt. En viktig del ved utvikling av en nettbutikk er targeting av kunder, visuell utforming og funksjonalitet. 

CMS løsninger 
CMS står for “content managenet system” og er et verktøy som enkelt gir deg full kontroll over din nettside. Via et administrasjonspanel kan du redigere tekst, bilder og innhold. Vi skreddersyr CMS løsninger, og kommer med anbefalinger for et funksjonelt og enkelt system. Hvis du trenger en CMS løsning til din nettside ta kontakt med vår prosjektansvarlig for et gratis pristilbud.           Få et PRISTILBUD?
                              Kontakt oss per e-post eller Chat med vår prosjektansvarlige.

Tilleggstjenester til våre kunder

  • Gratis design av logo til din nettside
  • Gratis registrering av ditt domene (.no, .CNO)
  • Webhotell og E-post løsninger. Vi tilbyr gratis webhotell for 1 år med opp til 50 E-postadresser uten kostnad.
  • 1 måneds gratis vedlikehold etter ferdigstillelse.
  • Rimelige vedlikeholdsavtaler

Se vår Portefølje av nylige gjennomførte prosjekter. 

VĂ„re Testimonial

Legg igjen en melding

Ta kontakt

Navn :*
E-post :*
Melding :*
 
Live Chat